mandag den 2. februar 2009

Busy bee...

Hold da op, det blev en længere pause herfra ;)
Har simpelthen haft så meget at se til.. Flytning, skole, arbejde, mangel på internet.. Og alt det imellem!
Men nu er jeg tilbage, og sikke en glæde det var at have så mange ulæste blogs der skulle ses igennem.. Så nu er man opdateret igen !

Den her uge står på KUP! som jeg har skrevet om tidligere. Et event i Århus hvor du har mulighed for at sælge/købe brugt tøj. Og det skal jo også lige klargøres, så har haft travlt med at få styr på den enorme mængde tøj jeg har anskaffet mig efter flere år som salgsassistent og shop-amoker! Så det er tirdag aften kl. 18 det foregår på Kupé i Århus! Be there or be square ;)

Tirsdag får min kæreste og jeg også vores nyindkøbte garderobeskab! Thank god! Hvor betyder det bare meget, nu kan jeg reelt flytte ind. Tøjet må jo siges at være det vigtigste, før man kan kalde det home sweet home.

Og som alle jo ved er der Copenhagen Fashion Week, og det skal jeg da ikke gå glip af! Så fredag tager jeg på, betalt af skolen, tur til KBH. Her skal vi til Forum Gallery og I Øksnehallen. Jeg bliver derefter i København for at sige farvel til min storesøster. Hun rejser lørdag til Australien i et halvt år hvor hun skal læse på University of Sydney!

Det blir en travl uge, med skole og arbejde klemt ind imellem.. Men glæder mig! Og vil prøve at poste lidt mere, især fra modeugen!

Vi ses imorgen på Kupé ;)

5 kommentarer:

Pernille sagde ...

Hvad studerer du, siden de skole betaler du skal Fashion Week? :)
Mvh. Pernille

Henriette sagde ...

Hejsa Pernille.

Jeg læser til designteknolog med speciale i indkøb på TEKO i Herning. Vi har faget trend og i den sammenhæng skulle vi over til messerne for at spotte trends ;)

/ Henriette

Pernille sagde ...

Tak for svaret. Så har jeg lige et spørgsmål mere.. Hvad går dår uddannelsen som designteknolog ud på? Ville gerne have hørt om uddannelsen på uddannelsesmessen i Herning, for nylig. Men nåede desværre ikke ind til foredraget..

Henriette sagde ...

Har du tjekket hjemmesiden ud? www.teko.dk ? Altså det kommer an på hvad du er interesseret i? Salg, Indkøb eller design?
Du lærer en masse grundviden som er go at have hvis du vil ind i mode-branchen..
Jeg har haft fag som marketing, supply-chain management, kvalitet, materiale-fag..osv osv... Vi har også mange mange projekter på skolen som du laver på tværs af linierne.. Her kan nævnes noget som stil-historie, produkt-udvikling...
På 3. og 4. semester bliver det mere specialiseret i den linie du har valgt, det 1 år er mere grundlæggende..
Bagefter kan du så tage overbygningen, der lige her for et par dage siden er blevet godkendt som en bachelor..


Håber du ku bruge det til noget ;)

/Henriette

Pernille sagde ...

Det vil jeg kigge lidt på. Tak for det! :)